Maturanti MSŠ Živinice u Humanitarnoj misiji: Primjer za bolju budućnost

Maturanti MSŠ Živinice su još jednom pokazali da humanost i zajedništvo nemaju granica, čak ni na dan kada se rastaju i kreću dalje u život. Prije nekoliko dana, jedna učenica ove škole je obavijestila da su maturanti prikupili 400 KM koje žele donirati organizaciji Hunjer na dan njihove mature.

Ovaj čin humanosti i solidarnosti maturanata MSŠ Živinice svjedoči o njihovoj svijetloj budućnosti i vrijednostima koje njeguju. Veliko bravo upućujemo svim učenicima, kao i direktoru Edisu i zaposlenicima škole koji uvijek podržavaju humane akcije.

“Prije nekoliko dana, preuzeli smo 400 KM koje su prikupili maturanti MSŠ Živinice i donirali Hunjeru za porodice u potrebi. Danas smo zajedno s dva učenika, Amilom Habibović i Dženanom Hanićem, izašli na teren. Obišli smo našeg djeda Abaza, nenu Ajšu i Rasemu. Amila i Dženan su danas imali priliku da vide kako izgleda rad na terenu i da lično dožive taj osjećaj.
Naša humana, divna mladost danas je bila na visini zadatka. Ponosan sam na vas!” – napisano je na stranici Živinički Hunjer

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime