Uslovi korištenja

Posljednja izmjena: 1. januar 2024. godine

Dobrodošli na zivinice.info, online magazin za vijesti o gradu Živinice. Molimo vas da pažljivo pročitate i razumijete ove Uslove korištenja prije nego što nastavite koristiti našu web stranicu. Pristupom i korištenjem naše web stranice, slažete se s ovim Uslovima korištenja i obavezujete se da ćete ih poštovati.

1. Korištenje sadržaja:

Sav sadržaj na zivinice.info, uključujući članke, vijesti, fotografije i druge materijale, namijenjen je isključivo informiranju i zabavi naših posjetilaca. Sadržaj se ne smije koristiti u komercijalne svrhe ili kopirati bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

2. Registracija i pretplata:

Ako se odlučite registrirati ili pretplatiti na našu web stranicu, obavezujete se da ćete pružiti tačne i potpune informacije. Vi ste odgovorni za očuvanje tajnosti svojih korisničkih podataka.

3. Ponašanje korisnika:

Korištenje naše web stranice podložno je pravilima pristojnog ponašanja. Zabranjeno je objavljivanje uvredljivih, prijetećih, nezakonitih ili drugih neprihvatljivih sadržaja na našoj web stranici. Zadržavamo pravo ukloniti takve sadržaje i suspendirati pristup korisnicima koji krše ove Uslove korištenja.

4. Intelektualna svojina:

Sav sadržaj na našoj web stranici, uključujući tekst, grafiku, logotipe i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Ne smijete kopirati, distribuirati ili koristiti naše materijale bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

5. Odgovornost:

Informacije na našoj web stranici pružaju se “kako jesu” i ne dajemo nikakve garancije ili jamstva o tačnosti ili potpunosti sadržaja. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu proizaći iz korištenja naše web stranice.

6. Izmjene Uslova korištenja:

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Ažurirane Uslove korištenja objavit ćemo na ovoj stranici, pa preporučujemo da ih povremeno pregledate kako biste bili informisani o promjenama.

7. Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našim Uslovima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt informacija navedenih na našoj web stranici.

Hvala što koristite zivinice.info!