Živinička TRKA dr. Samir Kamenjaković 2024

Živnička TRKA dr. Samir Kamenjaković je događaj za sve uzraste! Vaše je samo da dođete sa pozitivnom energijom i vedrim duhom te protrčite ulicama GRADA ŽIVINICA. Lijepa atmosfera, prijatno druženje i nezaboravno iskustvo sigurno će privući i one koji su već šest puta trčali našu trku.

Trka će se odvijati ulicama našeg grada na dužini od 4 km. START/CILJ će biti ispred zgrade Gradske uprave, zatim ćemo trčati do raskrsnice Markan, Prvom ulicom do kraja (pored Kutića), i potom se spustiti nazad do zgrade Gradske uprave gdje nas čeka pobjedničko postolje i osvježenje za sve učesnike.

Za sve takmičare su obezbjeđeni startni brojevi i medalje. Prijave su zatvorene.
Organizator: KBV „Flek Tom Cat“ Živinice
Datum: 08.06.2023. godine u 18:30h, preuzimanje START paketa od 15:00h

Prijavljeno je preko 500 učesnika koji će se takmičiti za vrijedne nagrade u M/

1.mjesto: 500 KM M/Ž
2.mjesto: 300 KM M/Ž
3.mjesto: 200 KM M/Ž
4.mjesto: 100 KM M/Ž
5.mjesto: 50 KM M/Ž

Živinička TRKA dr. Samir Kamenjaković je prerasla u Međunarodnu trku, pa tako ovogodišnja trka okuplja učesnike iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Turske, Hrvatske i Ukrajine.

Takođe, za sve učesnike obezbijeđeno je osvježenje (voće i voda) na kraju trke, kao i Specijalna nagrada dr. Samir Kamenjaković. Za dobru zabavu tokom događaja će se pobrinuti DJ.

Generalni pokrovitelj Živiničke Trke dr. Samir Kamenjaković je Grad Živinice na čelu sa dr. Began Muhić i Turistička Zajednica Grada Živnice dok je generalni sponzor trke kompanija Monetize Ad.

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime