Živiničanin Kenan Hadžiavdić dobio poziv u reprezentaciju BiH

Nakon što se našao na širem spisku selektora seniorske reprezentacije BiH Damira Doborca, na adresu RK KONJUH je stigao novi reprezentativni poziv za Kenana Hadžiavdića. Ovo je značajan korak naprijed u karijeri mladog igrača, koji je svojim dosadašnjim nastupima i igrama u klubu zaslužio pažnju selektora. Hadžiavdić se istakao kao jedan od ključnih igrača RK KONJUH, doprinosivši svojim zalaganjem i vještinama uspjesima tima u domaćem prvenstvu.

Poziv u reprezentaciju predstavlja veliku čast, ali i odgovornost za Hadžiavdića, koji će imati priliku da pokaže svoj talent na međunarodnoj sceni i doprinese uspjesima reprezentacije Bosne i Hercegovine. Njegov angažman i predanost treninzima i utakmicama sigurno će biti ključni faktori u pripremama za predstojeće utakmice reprezentacije.

Ovaj poziv je također priznanje za rad i trud cijelog tima RK KONJUH, koji je omogućio svojim igračima da se razvijaju i napreduju. Klub može biti ponosan na uspjehe svojih igrača i njihov doprinos nacionalnom timu. Hadžiavdićevo uključivanje u reprezentaciju motivisat će i druge mlade igrače u klubu da marljivo rade i teže ka sličnim postignućima u budućnosti.

Očekujemo da će Kenan Hadžiavdić iskoristiti ovu priliku na najbolji mogući način, predstavljajući svoju zemlju s ponosom i doprinoseći zajedničkom cilju uspjeha na međunarodnoj sportskoj sceni.

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime