Began Muhić izabran za gradonačelnika Živinica: Građani ukazali povjerenje za novi mandat

Na lokalnim izborima održanim 2024. godine, dr.sc. Began Muhić ostvario je novu pobjedu i ponovo zadobio povjerenje građana Živinica kao njihov gradonačelnik. S velikim brojem osvojenih glasova, Muhić će nastaviti svoju misiju razvoja našeg grada.

„Zahvalan sam građanima na ukazanom povjerenju i prilici da nastavim raditi za našu zajednicu. Ovaj rezultat je pokazatelj da su građani prepoznali dosadašnji trud i napore koje smo ulagali u napredak Živinica,“ izjavio je Muhić nakon pobjede.

- Marketing -

Muhićev novi mandat donosi nastavak započetih projekata, uključujući unapređenje infrastrukture, jačanje lokalne privrede te stvaranje boljih uvjeta za mlade i sve građane. Njegova vizija budućnosti Živinica temelji se na održivom razvoju, modernizaciji gradskih usluga i jačanju veza s dijasporom i investitorima.

„Pred nama su novi izazovi, ali i brojne prilike za daljnji napredak. Ujedinjenim snagama, uz podršku svih naših građana, Živinice mogu postati još ljepši grad za život i rad,“ dodao je Muhić.

Ova pobjeda potvrđuje da građani Živinica cijene dosadašnji rad, te s optimizmom gledaju u budućnost pod vodstvom Begana Muhića.

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime