Očekuje nas oblačan dan s kišom, a snijeg se prognozira tokom narednog perioda.

Na području Hercegovine i zapadnih dijelova Bosne očekuje se umjereno do jako jugo i jugoistočni vjetar, dok će u ostatku zemlje vjetar biti slab do umjeren, uglavnom iz istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnje temperature zraka kretat će se od 6 do 12 stupnjeva, na jugu do 14 stupnjeva, dok će dnevne temperature biti u rasponu od 8 do 14 stupnjeva, na jugu do 16 stupnjeva.

U nedjelju se očekuje oblačno vrijeme s kišom, a na planinama može pasti susnježica ili snijeg. Prema kraju dana u Krajini se prognozira prijelaz kiše u susnježicu ili snijeg, a tijekom noći isto se očekuje i u ostatku Bosne. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnje temperature zraka bit će u rasponu od 2 do 8 stupnjeva, na jugu do 10 stupnjeva, dok će dnevne temperature biti od 2 do 6 stupnjeva u Krajini, u ostatku Bosne do 10 stupnjeva, a u Hercegovini do 16 stupnjeva.

U ponedjeljak se prognozira pretežno oblačno vrijeme s slabim snijegom u Bosni. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Temperature zraka bit će niske, od -4 do 2 stupnja u Bosni, dok će u Hercegovini biti nešto toplije, s temperaturama od 6 do 12 stupnjeva.

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime