RK KONJUH: Večeras humanitarna utakmica za Hasku Vejzović



Ističući mnogo puta da smo jedna velika narandžasta porodica zajedno sa našim navijačima, simpatizerima i sugrađanima odlučili smo se da kao porodica stanemo uz Hasku i ovaj “meč” svi zajedno pobijedimo.

Naša sugrađanka, Haska Vejzović nas treba i učinićemo sve da i ovu bitku zajedno dobijemo.
Naš kolektiv će u utakmici, prvoj zvaničnoj za ovu godinu, pokrenuti humanitarnu akciju tako što će sav novac od prodatih ulaznica za utakmicu 1.pretkola KUP-a BiH sa RK Goražde koja se igra u srijedu od 18h(31.01.) usmjeriti za pomoć našoj oboljeloj sugrađanki.
Humanitarna akcija već traje te smo odlučili kao i nebrojeno puta do sada biti solidarni sa našim članovima narandžaste porodice te pokazati da smo društveno odgovorni pa i ovim činom pokazati da smo velika narandžasta porodica, SVI MI.

Sav novac od prodatih ulaznica u ovoj utakmici(cijena ulaznice 5KM) će biti usmjereni za pomoć naše sugrađanke te će u holu dvorane biti kutija da imate priliku, svako od Vas, koliko ko može da od srca dodatno podrži akciju.
Cjelokupan iznos od prodatih ulaznica i kutije će biti za Hasku Vejzović.
Svi na utakmicu, svi za Hasku

Ukoliko osjećate potrebu da podstaknete i druge kako bi se uključili u akciju ili imate želju još dodatno podržati akciju možete pomoći uplatom sredstava na žiro račun:

Brojevi žiro računa su:
Kemal Vejzović(Haskin suprug):
uplate iz BiH: 572-416-00006595-43

Devizni račun:
IBAN-BA395724160000659640
SWIFT:MFBLBA22

Svi u dvoranu, svi na rukomet, svi za Hasku, srijeda 18h

Text: RK Konjuh

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime