Sjajne vijesti: Pegasus kreće sa letovima za Tuzlu, Wizz povećava letove

Pegasus kreće od 3.8. sa jednim tjednim letom za Tuzlu, subotom. Ovako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja, a intenzivno se pregovara o nastavku operacija zimi i povećanju frekvencija. Ogromna vijest! Haličević je uspio u onom što godinama drugi direktori samo pričaju i nisu uspjeli! Bravo Tuzla.

Već smo napisali da Wizz Air tijekom IX. mjeseca povećava letove za Tuzlu iz Memmingema sa 3 na 5 letova. Iako je prije ovo bilo objavljeno samo za VIII. mjesec, sada će tako letjeti do 26.10. Nakon toga ove zime će letjeti 3 tjedna leta. Kompanija od 3.9. dodaje treći let za Basel, kako će letjeti do kraja X. mjeseca, nakon čega ponovo ima 2 tjedna leta. No, kompanija od 4.9. povećava i Dortmund sa 3 na 4 leta, kako će letjeti i iduće zime.

Wizz Air tijekom VII. mjeseca ima samo 8 tjednih letova za Tuzlu. No, u VIII. mjesecu broj letova povećava na 10, a od IX. mjeseca povećava na čak 12 letova tjedno. Sa Pegasusom to znači 13 letova tjedno, a kada ukalkuliramo i letove Tailwinda i Freebirda za Antalyu to je 17 tjednih letova. Iduće zime Wizz Air će imati 9 tjednih letova kako je i prvotno planirano.

Zamaaero/Zivinice.info

Novosti

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime