Nedjelja, 26 Marta, 2023
No menu items!

Dr.sc. Zijad Lugavić: Nastavljamo sa razvojem Tuzle nakon 5. februara

Najčitanije

Gradska organizacija SDP BiH Tuzla u četvrtak 02.02.2023. godine je organizovala Završni promotivni skup, koji je održan u prepunoj velikoj sali BKC-a Tuzla. Na skupu je predstavljen kandidat GO SDP BiH Tuzla za Gradonačelnika Tuzle na prijevremenim izborima koji će se održati 05.02.2023. godine dr. sc. Zijad Lugavić i njegov program rada.

Na Završnom promotivnom skupu Gradske organizacije SDP BiH Tuzla prisutnim sugrađankama i sugrađanima su se obratili, a ujedno podršku dr.sc. Zijadu Lugaviću pružili: Slađan Ilić , predsjednik Gradske organizacije SDP BiH Tuzla, Mensur Alić , predsjednik Tuzlanske alternative, Jasmin Imamović , dosadašnji gradonačelnik Grada Tuzle, Nermin Nikšić , predsjednik SDP BiH.

U svom obraćanju dr. sc. Zijad Lugavić između ostalog naveo je da planira nastaviti gradnju dječijih igrališta s akcentom na prilagođavanje istih za djecu s poteškoćama u razvoju, nova igrališta i terene,kontinuirano otvarati nova obdaništa, nastavak aktivnosti na smanjenju aerozagađenja, kao i stvaranje uslova za nove fabrike i obrte.  Podržavat će socijalne kategorije društva, raditi na unaprijeđenju sporta, kulture i umjetnosti u našem gradu, jer to je Tuzla. Naveo je da će mlade ljude uključiti u proces donošenja odluka i to je garant za njihov ostanak u BiH.

Pored svega navedenog dr. sc. Zijad Lugavić, kandidat Gradske organizacije SDP BiH Tuzla još jednom je pozvao sve tuzlanke i tuzlake da izađu na prijevremene izbore u nedjelju 05. Februara 2023.godine, za našu Tuzlu, za zajednički život, za antifašizam.

- Oglas -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Oglas -spot_img
Vijesti

Selektor Hadžibegić odabrao igrače za Slovačku, Džeko i Stevanović konkurišu za meč

Hadžibegić UEFA-i prijavio spisak igrača za Slovačku. UEFA je jutros ažurirala spisak igrača koje je selektor Faruk Hadžibegić prijavio...

Više informacija

- Advertisement -spot_img